Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Vakantiehuis Alpen huren waar huisdieren zijn toegestaan? Op vakantie met hond of kat? Wij geven een overzicht van vakantiehuizen Alpen voor huisdieren en waar hond en kat welkom zijn. Zowel kleine als grote dieren zijn welkom.

Vakantiehuizen Alpen waar huisdieren welkom zijn

We laten ons viervoeters niet thuis! Honden en katten zijn huisdieren dewelke makkelijk meegenomen kunnen worden op vakantie naar het buitenland. Autovakanties Alpen met honden zijn ideaal omdat je ze makkelijk kan vervoeren met de wagen. Opgelet, niet alle vakantiehuizen laten huisdieren toe.

Vakantiehuizen Alpen voor honden

Een Alpen hondenvakantie maakt het voor iedereen leuk. Lekker wandelen met de hond in het bos of een mooie strandwandeling, onze viervoeters vinden het alvast een topvakantie. Een vakantie met hond boek je het best op voorhand in één van de hondvriendelijke vakantiehuizen Alpen. Via onze website kan je verblijven opzoeken en filteren of honden en katten al dan niet zijn toegestaan.

Vakantiehuizen met voorzieningen voor huisdieren in het buitenland

Zorg er ook voor dat je een vakantiehuis Alpen met omheinde tuin huurt, voorzien van een omheining voor honden en katten. Sommige vakantiehuizen zijn voorzien van een kennel.

Honden toegestaan? Dan gaat de hond mee op vakantie. Laat hem genieten van een omheinde tuin of neem hem mee voor een mooie uitstap. Hond en baas zullen het alvast leuk vinden op vakantie. Hondenvakanties beleven op en top, dat is de leuze.

Neem uw voorzorgen

Wij raden aan een verzekering te nemen indien je gaan verblijven in een vakantiehuis Alpen voor honden. Hiervoor neem je het best contact op met uw verzekering. Ten slotte raden wij ook aan om in het buitenland de hond steeds aan een leiband te houden. Het kan zijn dat er bepaalde regels of wetten per land bestaan met betrekking op het reizen met honden of huisdieren. Neem je meer dan één hond meer? Neem je twee honden, drie honden of meer mee... contacteer zeker en vast eerst de eigenaar.

Vakantiehuizen Alpen

Zoek een geschikt vakantiehuis in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiehuizen Alpen te huur. Zoek je een vakantiehuis met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiehuis? Zoek en vind op Vakantiehuizen-alpen.be alle vakantiehuizen Alpen te huur.